Onsdagen den 29 juni började med att alla samlades nere vid frukosten kl 8.00, trötta men förväntansfulla. 

efter lite tid att borsta tänderna och göra oss redo för dagen började vi gå mot berlinmuren. det tog ungefär tjugo minuter men det var så värt det när vi väl kom fram. muren var fullklottrad med en massa otroliga konstverk av duktiga konstnärer, och vi alla blev nog väldigt imponerade tror jag. Vi tog en kort rast vid floden och fortsatte sedan en lång vandring mot checkpoint charlie. under promenaden fick vi para ihop oss två och två med personer i gruppen vi inte brukade prata med så mycket. vi fick olika samtalsämnen som vi skulle prata om i fem minuter och sedan byta partner. det var ganska kul att gå och prata med folk man kanske inte pratar med så mycket annars, så det var bra tidsfördriv. så småningom kom vi fram till checkpoint charlie och skulle äta lunch, de flesta gick till mcdonalds och jag inkluderad.

direkt efter så gick vi för att ta några extremt fabulösa kort med några killar utklädda till militärer.

sedan åkte vi hem för en kort paus och efter det direkt, okej kanske inte raka vägen direkt var vi framme vid svenska kyrkan (victoria församlingen) när vi kom in dit kändes det nästan som hemma pågrund av att alla pratade svenska. 

efter en intressant föreläsning blev det middag och fritt, det var väldigt kul. till sist blev det kvällsandakt innan vi till slit gick och la oss.

 

/ hanna och linnea

 
 

Kommentera

Publiceras ej